Ziel & Zaligheid

Ondernemen met Ziel & Zaligheid

We hebben samen werk te doen voor het welzijn van mens en aarde. Veel ondernemers beseffen dat heel goed en zien dat puur geldgedreven werken een doodlopende weg is. Voor hen is het vanzelfsprekend om mens en aarde centraal te stellen in hun leven en onderneming, omdat hun onderneming hun leven ís. Het bedrijf is soms al meerdere generaties in de familie. Dit is een extra drijfveer om bewust bezig te zijn met de vraag: wat laat ik eigenlijk na aan mijn kinderen en kleinkinderen?

Ik vraag het ondernemers rechtstreeks: Wat drijft jou? Uit belangstelling voor hun motivatie en bewondering voor hun vasthoudendheid.

In de serie Ondernemen met Ziel & Zaligheid vertellen zij hun enthousiaste en waardevolle verhaal. Dat verhaal maakt integraal onderdeel uit van hun marketingmix.

Ik hoop dat hun verhalen je raken en inspireren. Deel ze gerust. Wil je zelf een verhaal laten schrijven en publiceren, neem dan contact op.

Dit is mijn werk en bijdrage aan het welzijn van mens en aarde.

Voeg ook een sterk verhaal toe aan je marketingmix

Heb je een familiebedrijf en kies je bewust voor duurzaam ondernemen, dan heb je vast een interessant verhaal te delen. Ik schrijf en publiceer het graag voor je.

Het Ziel & Zaligheid pakket

  • Interview van twee uur op locatie (met aansluitend een rondleiding, als dat kan).
  • Verhaal van circa 2.000 woorden, 4 x A4 (inclusief correctieronde).
  • Fotocollage door een professionele fotograaf (met naamsvermelding vrij te publiceren).
  • Publicatie op mijn en jouw website, online te delen via social media. In overleg bekijken we welke kanalen nog meer interessant zijn voor je bedrijf. Die benader ik dan voor publicatie. Zonodig schrijf ik daarvoor een ingekorte versie.
  • Jouw investering: € 1.500,00 (exclusief 21% btw).