Waarom Aldi Schrijft?

 

Samenspel

Een goed geschreven verhaal, een aansprekende tekst is een samenspel tussen jou en mij. Jij vertelt, ik luister, vraag door en vertaal en/of organiseer jouw woorden naar een vorm en inhoud die mensen begrijpen en raakt. Schrijf je liever zelf, dan kan ik je met dat schrijfproces helpen. Wil je een eigen tekst door mij laten redigeren, dan doe ik dat graag voor je. Ik lever altijd maatwerk. En hoe duidelijker jouw vraag aan mij, hoe beter het eindresultaat is.

De vorm waarin de teksten die ik maak verschijnen, varieert van boeken, blogs/artikelen/columns, webteksten, online profielen, (corporate) brochures, tot magazines enzovoorts.

De inhoud betreft ondermeer zorg en welzijn, openbaar bestuur, wonen en bouwen, voeding, natuur(regeneratie), techniek, marketing, dienstverlening op allerlei terrein, persoonlijke ontwikkeling en levensverhalen.

Een bijzondere vorm en inhoud die me na aan het hart liggen zijn toespraken en bidprentjes voor dierbare overledenen. Of andere teksten die mensen helpen bij rouw- en verliesverwerking, zoals een laatste brief aan je kinderen. Woorden om te koesteren. Woorden die raken en troosten.

Ik nodig je uit:

Vertel me jouw verhaal. Ik geef je het hart, de kern, terug.